kabelbaan Funchal

  • Ingrid

    Hallo,

    In september gaan we naar Funchal, de kabelbaan naar Monte is deze bruikbaar en is het mogelijk om de “Monte Palace Tropical Garden” te bezoeken.

    Bedankt

    Ingrid

  • Bart

    Beste Ingrid:

    Zie onderstaande link (zoek op “gondola”). Zo te zien werkt het allemaal gewoon. Op dezelfde website vind je vast nog meer informatie over andere attracties en uitstapjes.

    http://www.madeira-web.com/PagesUK/gondola.php

    Fijne vakantie,

    Bart.

  • Bart

    Best Ingrid,

    Aanvulling op mijn vorige bericht:

    Links in het hoofdmenu van kun je onder het kopje “things to do” het submenu “cable cars and elevators” aanklikken. Daar vind je alle actuele informatie.

    Groet,

    Bart.

  • Piet

    Hallo Ingrid,

    De kabelbaan naar Monte is normaal in gebruik, loop bij de uitgang van de lift 40 naar links en je staat vorrde ingang van de tropische tuin. Er gaan overigens ook twee bussen vanuit Funchal naar Monte, een stuk voordeliger.

    Veel plezier op Madeira.

    Piet

  • sandrina

    Tegenover de kabelbaan zit het historisch museum. Achter het historisch museum zit een paar hele lekkere restaurantjes. Zelf zijn wij naar een restaurant geweest precies achter het museum. Een literatuur restaurant. Ben helaas de naam vergeten.

    Ziet er erg huiselijk uit. Super gezellig Je kunt er heerlijke soepen en tapas eten. Klein hapjes met wat brood.

    Bestel er een portugese wijn. De JP azeitao. Erg lekker. Vooral de witte. Het is een droge wijn,met een vleugje moscaatwijn.

    Je kunt 'm ook in de supermarkt kopen.