Restaurantjes Aparthotel Paul do Mar

  • cosmicgrl

    Weet iemand of er restaurantjes zijn op loopafstand van aparthotel Paul do Mar of kun je dan beter gaan naar Hotel Moniz Sol in Porto Moniz?

  • brabooo

    hoi cosmicgrl

    wij gaan altijd naar hotel moniz sol in porto moniz sinds 2008 al 10 keer een goed hotel met vriendellijk personeel.

    na een uurtje of 6 is het er erg rustig mooie wandelingen in de buurt en goede restaurantjes weet niet wanneer je wilt gaan,

    wil je meer weten hoor het wel.

    groetjes marcel

  • piet

    Beste,

    weet niet waarom jij kiest voor Porto Moniz. Wij gaan sinds een aantal jaren een paar keer per jaar naar Madeira. Maar altijd naar hetzelfde plekje, Canico de Baixo. Centraal gelegen, dichtbij FFunchal, the place to be, en het belangrijkste het mooiste weer. Porto Moniz ligt echt heel anders, maar wellicht heb je wellicht hiervoor gekozen, maar zo te lezen hou je ook een beetje van gezelligheid want je vraagt om restaurantjes. Mocht je meer willen weten reageer meer. Heb ook nog een paar mooie sites met info, en als je voordelig wil verblijven een aantal appartementen in funchal die beheerd worden door een engelse vriend van ons. Laat het maar weten. Ook info over vluchten, autohuur ed kunnne wij jou verstrekken.

  • Sabine

    Grappig,

    wij doen iedere keer gewoon de combinatie Canico (de Baixo) en Porto Moniz (en soms ook nog Porto da Cruz en Santa Cruz er bij).

    Beide plaatsen zijn héél verschillend.

    Dat is precies het leuke aan Madeira… van Noord naar Zuid, van Oost naar West, alles ligt niet zo gek ver van elkaar, maar toch is alles zo heel verschillend.

    Paul do Mar is ok… je moet het eens gezien hebben, maar heeft niet echt veel te bieden.

    Het weer in het zuidwesten is ook niet altijd even fantastisch. Je moet wat geluk hebben. De bosbranden van vorig jaar hebben de regio tussen Calheta en Ponta do Pargo (en verder naar Porto Moniz toe) bovendien nogal toegetakeld. Reden waarom wijzelf dit jaar het ganse zuidwesten niet bezoeken.